Kenmerken van een goede adviseur

Op www.businesscompleet.nl staat een aardig artikel over de kenmerken van een goede adviseur. Dit artikel geeft weer even wat input voor zelfreflectie en om je af te vragen of je daar zelf ook daadwerkelijk aan voldoet. Ik durf te stellen dat het nog steeds aardig goed zit (als je je niets verbeeld, ben je ook niets……). Voor het artikel zelf: http://www.businesscompleet.nl/kennisbank/kennisbank/Ondernemen/3303-9-kenmerken-van-een-goede-mkb-adviseur.html

Auteur: Sandor Kemper

Ik ben een ondernemende en resultaatgerichte registeraccountant met ruim 15 jaar ervaring in de accountancy. Ik heb voornamelijk gewerkt bij grote accountantskantoren, in diverse functies. De sectoren waarmee ik ruime ervaring heb opgedaan zijn automotive (retail, leasing, enz.), mode (productie en retail), fondsenwervende instellingen, snelgroeiende ondernemingen en branche- en koepelorganisaties en kleinere zorginstellingen. Ik verbind graag mensen met elkaar om win-win situaties te bereiken. Ik sta graag zij aan zij met ondernemers en spreek graag hun taal. Ik benader klanten van binnenuit. Pas als ik de onderneming heb doorgrond, laat ik mijn accountancy toolbox erop los. Ondernemend, alert, creatief, verbindend zijn mijn kenmerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *