Werken bij CROP!

Gisteren las ik de mail ‘Van de bestuurstafel CROP’ en ik was positief verrast. Het bestuur van CROP spreekt namelijk duidelijk haar zorg uit over de hoge werkdruk onder jonge accountants en verwijst naar het artikel in het FD. Het bestuur gaat hier verder op in en kondigt aan dat ze deze werkdruk wil verminderen en ervoor wil zorgen dat de professioneel kritische werkhouding gewaarborgd blijft en de kwaliteit van ons werk. Mooi dat zij als vertegenwoordigers van alle partners van CROP ingaan op deze actualiteit. Zij nemen zelf maatregelen om ervoor te zorgen dat de werkdruk wordt beteugeld en zij nodigt ons uit voor bijeenkomsten om mee te denken over hoe het binnen CROP beter en anders kan zodat de werkdruk beheersbaar wordt en blijft en als gezond wordt ervaren. Mijn ervaring is dat de balans tussen werk en privé bij CROP anders is dan bij de top 10 kantoren in Nederland.

Ook bij CROP ligt de werkdruk hoog, maar er is wel ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om de ruimte te nemen die je wilt. Dit bericht van het bestuur toont aan dat werk wordt gemaakt van het behouden en aantrekken van mensen die graag hard willen werken, maar die ook ruimte hebben voor privé tijdsbestedingen en hun eigen ontwikkeling. Zelf heb ik van de partners de ruimte gekregen om nieuwe diensten te ontwikkelen en sectorspecialisatie neer te zetten.

De concurrentie in de accountancybranche om goede medewerkers is groot. CROP maakt graag het verschil. Soms lijkt CROP als werkgever ten opzichte van de top 10 kantoren – zeker ten opzichte van een Big4 kantoor – een minder aantrekkelijk alternatief. Maar de vraag is of dat terecht is. Neem daarom eens de moeite om ons beter te leren kennen. We zijn net zo professioneel of kritisch maar het grote verschil, zo weet ik uit eigen ervaring, is de menselijke maat. Aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen en persoonlijke omstandigheden. Ga naar: www.werkenbijcrop.nl of bel mij op 06-256 44 321 voor een kennismaking!

Auteur: Sandor Kemper

Ik ben een ondernemende en resultaatgerichte registeraccountant met ruim 15 jaar ervaring in de accountancy. Ik heb voornamelijk gewerkt bij grote accountantskantoren, in diverse functies. De sectoren waarmee ik ruime ervaring heb opgedaan zijn automotive (retail, leasing, enz.), mode (productie en retail), fondsenwervende instellingen, snelgroeiende ondernemingen en branche- en koepelorganisaties en kleinere zorginstellingen. Ik verbind graag mensen met elkaar om win-win situaties te bereiken. Ik sta graag zij aan zij met ondernemers en spreek graag hun taal. Ik benader klanten van binnenuit. Pas als ik de onderneming heb doorgrond, laat ik mijn accountancy toolbox erop los. Ondernemend, alert, creatief, verbindend zijn mijn kenmerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *