Over Sandor

Als registeraccountant houd ik mij voornamelijk bezig met het controleren, beoordelen en samenstellen van jaarrekeningen. Ook verricht ik samen met collega’s adviesdiensten die hier uit voort komen. Bijvoorbeeld op het gebied van het optimaliseren van de administratieve organisatie en de daarin begrepen interne beheersingsmaatregelen. Andere diensten die ik kan leveren zijn: het doorlichten van financiële administraties, het begeleiden van aan- en verkoopprocessen van ondernemingen, bedrijfsopvolging begeleiden, herstructureren van organisatiestructuren, indicatieve aandelenwaarderingen opstellen, enzovoort.

Mijn focus ligt op familiebedrijven in het MKB. Middelgrote ondernemingen in diverse branches zoals in de Fintech, retail (fashion & automotive), vastgoed, productie, food hebben mijn belangstelling. Maar ook semi not for profit organisaties met bijzondere doelstellingen hebben mijn aandacht. Ik vind het vooral belangrijk om een ‘klik’ te hebben met het team van mensen dat een onderneming of organisatie maakt. Naar mijn mening kan ik als accountant adviseur pas echt waarde toevoegen als ik de organisatie en de mensen die er werken echt ken. Oftewel, de organisatie benader ik van binnenuit en vervolgens pas ik daarop mijn ‘gereedschapskist’ op toe.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een hoge mate van kwaliteit. Duidelijk zijn over afspraken en over wat kan en wat niet kan volgens de regelgeving die geldt voor Jaarverslaggeving, Accountantscontrole en advisering. Ik help ondernemers graag om door het woud van regelgeving de juiste keuze’s te maken. Ook het gezamenlijk netwerken en mensen met elkaar verbinden met als doel win-win situaties creëren hoort daarbij. Ik beschik over een breed netwerk van specialisten, adviseurs en mensen die in diverse situaties van belang kunnen zijn voor het bereiken van organisatiedoelstellingen.